FITMOMZ utrecht

Ook de geboortekaartjes man van drukkerij van der Hulst heeft het mee mogen maken……
Vanaf het moment van de zwangerschapstest, wil je natuurlijk als papa in spe, goed voor je vrouw en baby op komst zorgen, maar moet je helaas ook bepaalde zaken uit handen geven. Dan komt er ineens een zwangerschapscursus ter sprake. Na goed gericht zoeken en wikken en wegen zijn wij, mijn ‘vrouw’ en ik, terecht gekomen bij Fitmomz in Utrecht. Vrouwlief vond, en vind het nog steeds, belangrijk dat er meer dan alleen een zwangerschapscursus mogelijk is bij 1 en dezelfde praktijk. En het liefst ook nog door dezelfde persoon.

Fitmomz Utrecht heeft op professionele wijze mijn vrouw gerustgesteld voor de bevalling. Ze heeft goede technieken geleerd, tijdens de 4-wekelijkse zwangerschapscursus ‘zwanger met body en mind’, die ze dan ook echt heeft kunnen toepassen tijdens haar bevalling. En ik kon haar goed ondersteunen, dankzij de partnerles. Voor moeder en kind was dit echt een verademing ( en stiekem ook voor mij 😉

De kleine man is bijna 2 weken na de uitgerekende datum geboren. Mijn ‘vrouw’ raakte, tijdens de laatste weken, lichtelijk in paniek. Wat zij nodig had??…..een zwangerschapsmassage…. en dat kon, na aanvraag en telefonisch overleg, direct op dezelfde dag. Mama in spé en de kleine boemboem (zoals wij hem noemden) vonden het heerlijk en werden echt ontspannen. Georgina ( eigenaresse van Fitmomz) maakt tijdens de massage goed contact met de baby en neemt er de tijd voor om de zwangere tot volledige ontspanning te laten komen. Tussentijdse wee-en waren onoverkomelijk, maar goed dat ze er waren, want de rustige en professionele wijze van het meepuffen van Georgina, was net het laatste stapje wat moeder in spé nodig had om de angst voor de bevalling te laten wegzakken.

De bevalling verliep voorspoedig, wij hebben het echt samen gedaan. Onze zoon, Wolf, is geboren, en moeder en kind maken het heel erg goed.

Na het herstel van de bevalling, gaan moeder en kind nog steeds naar Fitmomz Utrecht, 2 keer in de week op dins- en donderdag. Nu om, voor moeder, weer ‘in shape’ te komen en voor Wolf zijn reflexen en motoriek te stimuleren. Deze vorm van sport heet 2-Gethercise, en wordt alleen bij Fitmomz Utrecht uitgeoefend.

Voorlopig zijn moeder en kind nog niet weg te slaan bij Georgina.

Fitmomz Utrecht is zeker een aanrader!
06 39879904

Direct naar FitMomz

 

Schroom niet om gezellig langs te komen, om onze geboortekaartjescollectie te bekijken en neem na afloop de flyers mee.
( ook de kortingsflyer voor de heerlijke massage, die je echt niet wilt missen )

Fitmomz-utrecht-babysporten-zwangerschapsmassages

www.fitmomzutrecht.nl

www.uwgeboortekaartspecialist.nl

www.drukkerijvanderhulst.nl